follow Catalog firme » Transporturi » Inchirieri auto » Inchirieri autocare » Judetul BRASOV
  home     Inchirieri autocare   Judetul BRASOV

Inchirieri autocare Brasov

Obtineti cel mai bun pret pentru inchirieri autocare completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
inchirieri autocare prahova, inchirieri autocare poiana brasov, inchirieri autocare brasov, inchirieri autocare, inchirieri mini autocare (Brasov, BRASOV)
Oferim servicii de inchiriere/inchirieri autocare, microbuze, midi-autocare Povestea firmei noastre incepe in pitorescul Brasov in anul 1991 pentru a sta la dispozitia dvs. in domeniul transportului intern si international de persoane. Avand in vedere vechimea noastra in acest domeniu telul firmei Zimbrul este de a oferi clientilor sai comfort, siguranta, promtitudine, soferi cu experienta si nu in ultimul rand preturi competitive si avantajoase pentru inchirieri/inchiriere..
0744 *** ***Click aici!
inchirieri autocare, inchiriere autocare brasov (moeciu de jos, BRASOV)
Compania noastra va ofera spre inchiriere toata gama de autovehicule de transport persoane, de la microbuze 16+1 locuri pana la miniautocare 30+1+1 locuri si autocare 50 locuri. de asemenea, va punem la dispozitie atat autovehicule pentru transportul angajatilor la/de la sediu, pe baza de contract, cat si pentru sejururi sau circuite turistice din romania, transferuri la/de la aeroport catre orice destinatie!..
0368 *** ***Click aici!
inchiriere autocare transport (Brasov, BRASOV)
Transport intern si international de persoane. autocar man lions star (clasificare. 4 stele), dotari: nr locuri 44+2, culoare alb, cd, video, dvd, 2 monitoare, navigatie, statie amplificare cu microfon, climatizare individuala, incalzire, iluminat individual, garderoba cu umerase, geamuri termopan, toaleta functionala, bucatarie, frigider, filtru cafea, boiler apa calda, scaune rabatabile si extrensibile individual, suporti pt picioare, cotiere, tetiere, tavite scaune, etc...
0744 *** ***Click aici!
inchirieri autocare (BRASOV, BRASOV)
GAL SPEDITION S.R.L ESTE O FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE PE RUTA BUCURESTI-CHISINAU, CARE ACTIVEAZA DIN ANUL 2009. RESPONSABILITATEA SI SIGURANTA SI CONFORTUL CALATORULUI ESTE OBIECTIVUL PRINCIPAL. SOFERI PROFESIONISTI SI COMPETENTI IN AFACERE...
0731 *** ***Click aici!
inchirieri autocare (Brasov, BRASOV)
Riviera trans infintata in anul 2005 cu experienta acumluata in domeniul transporturilor de persoane, dorim sa va prezentam ofertele companiei noastre. microbuze intre 8/20 locuri, transfer aeroport, linii de autocar, excursii turistice, sejururi si vacante pe teritoriul tarii, conventii pt firme si delegatii, pelerinaje, deplasari pt elevi si studenti. grupuri organizate mai mari de 20 locuri colaboram cu intermediari max 40..
0754 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie