follow Catalog firme » Transporturi » Inchirieri auto » Inchirieri autocare » Judetul CONSTANTA
  home     Inchirieri autocare   Judetul CONSTANTA

Inchirieri autocare Constanta

Obtineti cel mai bun pret pentru inchirieri autocare completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
inchirieri autocare, inchirieri autocare constanta, inchirieri autocare cu sofer (Constanta, CONSTANTA)
Firma noastra va ofera o gama variata de autocare, microbuze, autoturisme de ultima generatie cu soferi specializati in acest sens cunoscatori ai limbii engleze si itinerarii atat in romania cat si international, pentru efectuarea de excursii, chartere si conventii. nu ezitati sa ne contactati, va oferim seriozitate si promptitudine .pentru orice comanda va rugam sa adaugati si un nr de tel. pt a..
0732 *** ***Click aici!
inchirieri autocare (Constanta, CONSTANTA)
Domeniul frmei SC Rental K Travel SRL consta in transportul persoanelor. Firma specializata in transporturi de persoane in regim intern si international. Oferim servicii de calitate cu autovehicule dotate corespunzator si confort sporit. Efectuam transporturi de la si la aeroportul bucuresti otopeni in orice directie din tara. Pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!..
0746 *** ***Click aici!
inchirieri autocare (Constanta, CONSTANTA)
Firma noastra va pune la dispozitie microbuze noi mercedes-benz20 locuri si autocare in functie de cerintele dvs pt curse ocazionale interne si externe, curse speciale, circuite turistice, etc. de asemenea asiguram deplasari si cu auto lux limuzine pt deplasari in scopuri oficiale asiguram discretie maxima. preturile sunt discutabile si negociabile. nu ezitati sa ne contactati..va multumim si va asteptam cu propuneri....
0241 *** ***Click aici!
inchirieri autocare (Constanta, CONSTANTA)
Creata in 1992 ca o mica afacere de familie, SC Trace Trans Corporation SRL isi manifesta inca de la inceput dorinta de a deveni un competitor important si respectat pe piata transportului de persoane din Romania. În continua dezvoltare în cei aproape 20 de ani de existenta, firma noastra îsi propune sa ofere servicii de transport de calitate, la preturi mai mici decât..
0729 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie